Pechuga de pollo con hortalizas

Hello everybody, it's John, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Pechuga de pollo con hortalizas. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Pechuga de pollo con hortalizas is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Pechuga de pollo con hortalizas is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo con hortalizas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo con hortalizas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Pechuga de pollo con hortalizas using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
La pechuga de pollo se puede cocinar de muchos modos y rápido. Es una carne blanca con muy poca grasa y pocas calorías. Es indicada en algunas dietas debido que contiene proteínas, vitaminas y es muy fácil de digerir.
En la receta de hoy vamos a cocinar la pechuga con verduras, así vamos a tener un plato completo rico en nutrientes.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pechuga de pollo con hortalizas:
- Ingredientes para 4 raciones:
- 1 pechuga entera
- 2 zanahorias
- 1/2 calabacín
- 1 trozo pimiento rojo
- 1 rama apio
- 3 dientes ajo
- 30 ml AOVE
- Orégano, pimienta negra molida, pimentón dulce
- Sal a gusto, 1 rama de albahaca
- 30 ml vino blanco (opcional)
Steps to make to make Pechuga de pollo con hortalizas
- Se limpia y se trocea la pechuga en dados grandes. Se pelan y se trocean los dientes de ajo en láminas.
Se pone una sartén al fuego y se añade el aceite de oliva virgen extra (AOVE). Cuando está caliente se echa el ajo troceado. Se le da algunas vueltas para que el aceite coja el sabor del ajo y luego se añade la pechuga troceada.


- Se cocina un par de minutos por cada lado.
Mientras, se pelan y se trocean las zanahorias, el calabacín y la rama de apio. Se añade a continuación en la sartén. Se remueve todo bien y se deja a saltear unos 5 minutos removiendo de vez en cuando.
- A continuación se añade agua, unos 200 ml, para cubrir los ingredientes, también se añaden las especias y sal a gusto.
Se deja a cocer unos 20 minutos a fuego moderado, así baja el nivel del agua y se queda una salsita bien rica.
Opcional se puede añadir un poco de vino blanco (30 ml) durante la cocción. Le va a dar un buen sabor a la salsa.
Una vez pasado el tiempo de cocción y rebajada la salsa se apaga el fuego y listo para emplatar.
- Si os gusta la albahaca le podéis picar una ramita y añadirla.
En mi caso yo la puse de adorno. Le va a dar un sabor muy rico a la comida. Esta ha sido la receta de hoy. Espero que os guste y que la preparéis vosotros también. Es un plato saludable que nos aporta proteínas, vitaminas, minerales, fibra y pocas calorías. Es un plato único, ideal para todos aquellos que lleva una dieta para perder peso o simplemente comer de manera saludable. - Gracias por ver mi receta y hasta la próxima. Para más recetas puedes entrar en mi blog y en mi canal de Youtube. Los enlaces se ven en mi perfil.
As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or more components or is a little bit basically zesty, you can make easy changes to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental food preparation skills for newbies you don't require to discover them yet only if you grasp some easy cooking strategies.
This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch dishes yet its good food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Pechuga de pollo con hortalizas. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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