Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón

Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón using 15 ingredients and 22 steps. Here is how you can achieve it.

Aprovechando la colaboracion de la amiga Fabi, se han combinado los lomos de pechuga de pollo, con la bechamel, la cual cada uno la hacemos de una manera, con toque generoso de pimentón que le da ese sabor especial. No es difícil y tienes un plato calentito,uno de los que sabemos que no queda ni rastro.
Incluyo paso a paso como hacer la bechamel, pues es una asignatura pendiente que tengo, para sacarla en su punto óptimo y creo que esta vez lo he conseguido, de todos modos, tal vez sea demasiada cantidad de bechamel para esta receta, reduce en proporción. GXL

Ingredients and spices that need to be Get to make Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón:

  1. 1 pechuga de pollo a lomos
  2. 1 cebolla grande
  3. 1 c/c pimentón dulce
  4. 3 c/s aceite de oliva
  5. Toque sal
  6. ----------- bechamel:
  7. 400 ml leche líquida
  8. 1/2 cebolla
  9. 1 hoja laurel
  10. 10-12 granos pimienta en grano
  11. 3 ramitas perejil
  12. 1 hojita laurel
  13. 1 c/s mantequilla
  14. 2 c/s harina de trigo
  15. toque nuez moscada

Steps to make to make Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón

  1. Los ingredientes
  2. Paso1- Bechamel, en un cazo, introducimos la leche, la cebolla a trozos, los granos de pimienta, la hoja de laurel y el perejil, a fuego medio
  3. Paso2 - Bechamel, cuando empieza a hervir, apagar el fuego y reservar unos 15 min. como mínimo.
  4. Pasar por agua los lomos de pechuga y secar con papel de cocina.
  5. Sartén con aceite, una vez caliente, marcar (dorado mínimo por las dos caras) los lomos por sus dos caras (+sal)
  6. Reservar los lomos
  7. Paso3 - Bechamel, en otro cazo, derretir la mantequilla.
  8. Paso4 - Bechamel, añadir la harina.
  9. Paso5 - Bechamel, remover con una cuchara de madera, hasta que esté cocida y sin grumos.
  10. Paso6 - Bechamel, sacamos del fuego el cazo de la harina y nos preparamos para colar el contenido del otro cazo.
  11. Paso7 - Bechamel, añadir poco a poco la leche colada e ir removiendo.
  12. Paso8 - Bechamel, Añadir el toque de nuez moscada, pasar de nuevo el cazo al fuego medio.
  13. Paso9 - Bechamel, seguir removiendo poco a poco, hasta que espese. Ya la tienes, apagar.
  14. Mientras ibas haciendo la bechamel, en la misma sartén donde marcaste los lomos, rehogarás la cebolla picada (+sal) a fuego lento.
  15. Ya le cebolla blandita (cuando empieza a dorar).
  16. Añadir a la sartén la bechamel (no poner mucha cantidad y controlar la textura), remover un poco, para que se integre con la cebolla.
  17. Es momento de introducir los lomos de pechuga. Probar y rectificar de sal.
  18. Dejar cocer unos 15 min. a fuego lento.
  19. Nos queda espolvorear con un poco de pimentón dulce.
  20. Mezclar, unificando sabores.
  21. Dejar cocinar unos 2 min. y apagar.
  22. Emplatar y decorar al gusto.

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or more ingredients or is a little basically hot, you can make simple adjustments to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't need to discover them however only if you understand some easy cooking strategies.

This isn't a total guide to quick and also very easy lunch dishes yet its good something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Prepare Homemade Lomos de pechuga de pollo con bechamel y pimentón. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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