Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón

Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón is something which I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón estimated approx 60 + 10 minutos.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Una receta que triunfa por su sabor y por lo jugosas que están.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón:

  1. 2 Pechugas de Pollo
  2. 2 Limones
  3. Maicena
  4. Salsa de Soja
  5. Caldo de Pollo
  6. Huevo
  7. Pimienta Negra Molida
  8. Azúcar
  9. Sal
  10. Opcional Gelatina

Instructions to make to make Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón

  1. Esto recta tiene truco.
    El rebozado queda crujiente por el tiempo de fritura, así protege a la pechuga y hace que quede muy blanda y jugosa.
    Si se hacen con pechugas finas, se harán más rápido.
  2. Comenzamos...
    Esto es lo que más tiempo tarda.
    Poner las Pechugas a macerar con la Salsa de Soja.
    Pensad, a mayor tiempo, más sabor a Soja.
    Mínimo 1 hora.
    Si lo ponéis así, ir dándole la vuelta o verter Soja por encima.
  3. Mientras, en una olla pondremos el Zumo de los Limones, unas rodajas de Limón, 6 cucharaditas de Azúcar y 100 ml de Caldo de Pollo.
    Espesar hasta que quede gelatinoso, pero no muy espeso.
    Si queréis que sea más gelatinoso, una Gelatina.
    Lo quitamos del fuego y lo reservamos
  4. Cuando pase el tiempo del macerado, pondremos 2 platos con Huevo y Maicena.
    Primero salpimentamos las Pechugas.
    Luego pasaremos las Pechugas primero por la Maicena, luego por el Huevo y otra vez por la Maicena.
  5. Lo pondremos en una freidora a 160° durante 10 minutos.
    Es el tiempo exacto para una pechuga entera, así quedará jugosa y blandita.
    El rebozado os quedara crujiente.
    "Imagen reciclada...
    Tenía las manos muy ocupadas."
  6. Retiramos la pechuga y la pondremos en un plato con la Salsa Agridulce.
    Ya estará lista para servir.
    Que aproveche!
  7. Consejos...
    Si dejáis más horas las pechugas en la Salsa de Soja, pillara un sabor más intenso.
    Si lo hacemos con pechugas finas, se hace mucho más rápidas.
    La cantidad de Salsa Agridulce es específica, así que si queréis para más raciones, solo hay que añadir el doble o el triple, solo contar con cuántos sois a comer y que les guste lo Agridulce.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your personal preferences over time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of fewer or more components or is a little basically hot, you can make easy modifications to attain this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not require to discover them however just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a complete guide to quick and easy lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Quick Pechuga de Pollo en Salsa Agridulce de Limón. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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