Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta

Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta is one of the most favored of current trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Esta receta es nivel medio.
Hay que hacer varias recetas juntas para conseguir la crema de champiñones... Es necesario Fumet o Caldo de Verduras.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta:

  1. 800 gr Champiñones
  2. 4 Pechugas
  3. 1 Puerros
  4. 1 Cebolla
  5. 2 Ajos
  6. 200 ml Nata Líquida
  7. 1/4 Cucharilla Pimienta
  8. Sal
  9. 500 ml Fumet o Caldo de Verduras... en mis recetas
  10. Pimienta Molida
  11. Ajo Molido

Steps to make to make Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta

  1. Pondremos un poco de aceite de oliva, la cebolla y los ajos, hasta que se doren un poco.
  2. Seguido pondremos 500gr de champiñones troceados y la parte blanca del puerro troceado, lo iremos moviendo... Los otros 300gr de champiñones los reservamos para el horno.
  3. Pasados los 5 minutos, le pondremos la nata líquida, 1/4 de cucharadita de pimienta y sal al gusto, esperamos unos minutos a que espese un poco y procedemos a vertir 250ml de fumet o caldo de verduras, lo movemos y dejamos 5 minutos que hierva... El resto de fumet o caldo de verduras lo reservamos.
  4. Ahora le pasaremos el Turmix y lo trituramos... Quedara consistente, en lugar de líquido... Lo ideal es hacerla que quede bien fina la crema... En este caso, no es necesario.
  5. Ahora que tenemos la crema en su punto, pasaremos a preparar el siguiente paso.
  6. Pondremos las pechugas encima de un papel para el horno... Le pondremos ajo molido, pimienta molida y sal, por los 2 lados generosamente... Ahora pondremos el horno a 180° y pondremos las pechugas cuando esté a su temperatura... Duran 15 minutos.
  7. Cuando pase los 15 minutos, retiramos la bandeja del horno, pondremos los 300gr de champiñones cortados, les pondremos Aceite de Oliva, Sal y Pimienta generosamente... Y es hora de poner por encima de la pechuga la crema de Champiñones​... Volveremos a poner otra vez la bandeja al Horno, durante 15 minutos más.
  8. Cuando pasen los 15 minutos, lo retiramos​ del horno... Ahora pondremos las pechugas en un plato, acompañada de los champiñones... En la base del plato, podemos poner más crema de champiñones, aunque un poco más líquida, añadiendo los 250ml de Fumet o caldo de verduras que habíamos reservado en la Crema de Champiñones, añadirlo y remover... Es mejor añadirlo a poca poco, para dejarlo en su punto y no quede muy líquida.
  9. Para la Receta del Fumet o Caldo de verduras, podéis verlo en mis recetas.
  10. Consejos... La crema es cuestión de pillar el truco en el espesor y sobre todo tener una licuadora, para dejarla muy fina y no haya tropezones... La crema al ponerla un poco espesa encima de la pechuga, aguanta y no se cae... También es aconsejable gratinar un poco las pechugas con la crema, ayuda mucho para que quede en su punto dorado... La pimienta hay que ponerla generosamente, pero sin pasarse, así le damos el toque picante.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or even more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to attain this goal. In other words, start making your dishes on schedule. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not require to learn them however just if you understand some easy cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch dishes however its excellent food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Speedy Pechuga de Pollo con Crema de Champiñones a la Pimienta. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Avena tiramisú

Pechuga rellena de queso y espinacas

Fabada Asturiana