Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez

Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez estimated approx 35'.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Receta rápida, sana y deliciosa...qué más se puede pedir. Este plato se puede maridar con un vino rosado frizzante como es el Estrella 2014 DO Valencia de las Bodegas Murviedro

Ingredients and spices that need to be Get to make Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez:

  1. 1000-1200 g Pechugas de pollo
  2. Sal
  3. Pimienta Negra Molida
  4. Aceite de Oliva Virgen Extra (A.O.V.E.)
  5. 150 g Zanahorias (2 Zanahorias)
  6. 430 g Calabacín (1 Calabacín)
  7. 340 g Pimientos Rojos (2 Pimientos)
  8. 250 g Tomate Cherry (estilo Pera)
  9. 40 g Salsa de Soja (4 Cucharadas)
  10. Salsa de Pedro Ximénez:
  11. 230 g Málaga Virgen D.O. Pedro Ximénez (P.X.) (1 Taza)
  12. 30 g Nata

Steps to make to make Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez

  1. Pelamos, lavamos y cortamos en bastoncitos las Zanahorias, despepitamos, lavamos y cortamos en bastoncitos los Pimientos rojos, lavamos y cortamos en bastoncitos el Calabacín y lavamos los Tomates Cherry.
  2. En un Wok, ponemos un par de cucharadas de A.O.V.E. y a máxima potencia de fuego (6 de 6) añadimos los Pimientos, las Zanahorias y los Calabacines.
  3. Dejamos así hasta que se empiecen a dorar y a ponerse un poco blanditos meneando mucho el Wok. Cuando lo tengamos en el punto deseado (15-20’ después), añadimos los Tomates Cherry. Salteamos unos 2’ y añadimos la salsa de Soja hasta que se consuma. Retiramos del fuego el Wok y reservamos.
  4. Mientras se hace la verdurita, preparamos las pechugas quitando las telillas de grasa que hayan podido quedar y por un lado las marcamos con un cuchillo haciendo cuadritos para que se haga bien por dentro. No debe llegar el cuchillo a penetrar hasta el otro lado, ya que no queremos fragmentar la pechuga. La queremos entera.
  5. En una sartén a fuego medio (3 de 6) añadimos un par de cucharadas de A.O.V.E. y cuando esté caliente añadimos las pechugas previamente salpimentadas. Dejamos que se hagan bien por dentro y que se doren por fuera. Hacemos así con las 4 pechugas. Las retiramos y las reservamos.
  6. En la misma sartén que hemos hecho las pechugas, añadimos la taza de Málaga Virgen y ponemos el fuego a máxima potencia. Lo dejamos 4-5’ reducir y añadimos la nata. Hay que estar vigilando porque al reducir el vino, se carameliza y nos podemos quedar sin salsa.
  7. Emplatamos disponiendo de las verduritas a modo de cama, la pechuga encima t regamos con una cucharada de la Salsa de Pedro Ximénez. Espolvoreamos por encima con perejil, y alrededor de la verdurita un hilo de A.O.V.E. Servimos caliente.

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make straightforward changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you do not need to discover them yet only if you master some simple cooking methods.

This isn't a total guide to fast as well as easy lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Easiest Way to Prepare Ultimate Pechugas de Pollo con Verduritas al Wok al Pedro Ximénez. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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